Начин на приготвяне
Ребрата нарязваме на парчета, слагаме в тенджера, заливаме с 2 литра вода и варим около 40 минути.
Зеленчуците почистваме и нарязваме.
В тенджера си слагаме мазнината, като загрее, добавяме нарязаните лук и чесън, готвим до прозрачност.
Добавяме нарязания зелен лук, като оставяме малко за сервиране.
Добавяме зелето и разбъркваме, оставяме да се готви около 5 минути.
Свинските ребра изваждаме и оставяме да се охладят.
Бульона наливаме при зелето. Готвим около 10 минути, добавяме нарязания магданоз и обезкостените ребра, овкусяваме със сол и черен пипер, готвим до омекване на зелето.
Сервираме зелевата супа топла, поръсена с пресен лук.
Да ви е вкусно и уютно с тази зелева супа с пушени ребра.