Варени овнешки кюфтенца

IvankaIvankaНовак83
17/12/2013
"Най-доброто приложение на овнешкото месо си оставят овнешките кюфтенца по наше мнение "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо268
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме, измиваме и настъргваме лука на едро ренде и го изстискваме от сока. Нарязваме магданоза на дребно.

Приготвяме кайма от смляното овнешко месо, изстискания лук, магданоза, оризовото брашно и сол - на вкус.

Оформяме кюфтенца като топки. Варим ги в бульон от кости, в който сме изстискали сока на лимона.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар