Свински ушенца на тиган

Кулинарна мрежаКулинарна мрежа
Джедай
7466k2k4k
Свински ушенца на тиган
Снимка: Кулинарна мрежа
1 / 3
10/01/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
1
"Хайде да видим има ли желаещи да хапнат от тези свински ушенца на тиган"

Необходими Продукти

  • свински уши - 4 бр.
  • сол
  • краве масло
  • кимион
  • черен пипер
  • куркума
  • чесън - на прах
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските уши се посоляват, сварявам за 20-30 минути.

След това прецеждам и нарязвам на хапки.

В тиган запържвам малко масло и сипвам ушите, овкусявам с кимион, черен пипер, куркума, сол и чесън на прах.

Пържа свинските ушенца на тиган около 20 минути.

Източник: Илияна Димитрова - Българските ястия и рецепти

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: