Свински уши на тиган

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Свински уши на тиган
Снимка: Ники
1 / 7
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
65 мин.
Порции
3
"Сякаш леко позабравихме това страхотно мезе от свински уши на тиган, време е да си го припомним"

Необходими Продукти

  • свински уши - 500г
  • масло
  • соев сос
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските уши са едно много вкусно мезе, макар и предпочитано от малко хора.

Приготвянето им става много бързо.

За тази рецепта е нужно в тенджера с вода да сварите ушите до омекване.

След като ушите са готови, оставяме ги леко да се охладят и ги режем на парченца.

В оребрен тиган загряваме маслото, добавяме парченцата уши овкусяваме със соев сос и черен пипер.

Пържим при непрекъснато бъркане.

Щом ушите са готови, отнемаме от котлона и сервираме свински уши на тиган с резен лимон и студена бира или вино.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: