Баница с месо и кашкавал

Марина НордМарина НордНовак1219
01/02/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 716
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва и заедно с каймата се запържва в сгорещеното олио. Сваля се от огъня и се добавят яйцата, черният пипер, солта и настърганият на ренде кашкавал.

Корите се разделят на двойки, като се слепват с маслото. Във всяка се слага от плънката и се навива на руло.

Нареждат се в тава, заливат се с останалото масло и се запичат в умерена фурна. Преди сервиране се нарязват на малки парченца.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар