Gotvach.bg»Рецепти»Баница»Баница с месо и кашкавал

Баница с месо и кашкавал

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Баница с месо и кашкавал1 / 2
01/02/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
12

Необходими Продукти

  • кори за баница - 1 пакет фини
  • кайма - 500 г
  • лук - 2 глави
  • масло - 125 г
  • черен пипер
  • сол
  • яйца - 2 бр.
  • кашкавал - 150 г
  • олио - 50 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва и заедно с каймата се запържва в сгорещеното олио. Сваля се от огъня и се добавят яйцата, черният пипер, солта и настърганият на ренде кашкавал.

Корите се разделят на двойки, като се слепват с маслото. Във всяка се слага от плънката и се навива на руло.

Нареждат се в тава, заливат се с останалото масло и се запичат в умерена фурна. Преди сервиране се нарязват на малки парченца.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: