Зелен фасул плакия

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
769
17/02/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 899
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата55
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасулът се изчиства и нарязва. Нарязвате на ситно лука, морковите, целината и 5-6 скилидки чесън.

Изсипвате ги при боба, наливате 1 к.ч. вода и 1 к.ч. олио, посолявате на вкус и задушавате на умерен огън.

Когато зеленчуците поомекнат добавяте размитото в малко вода брашно, 5-6 скилидки чесън, оцета и ситно нарязания магданоз.

Отгоре подреждате доматите, нарязани на филийки и заливате с останалото олио. Оставяте ястието да се вари на слаб огън.

Рейтинг

5 6
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Anna Nikolova
Anna Nikolova
18.10.2017 20:50
Много вкусен фасул! Топи се като масълце.
1
0