Начин на приготвяне
В купа се смесват крема сиренето и майонезата, докато се получи гладък крем.
Сладкият салатен лук се накълцва на ситно, а краставичките се режат на малки кубчета. За рулцата от раци ползвам чопър, с който смилам на средни обороти, за да се получи ефект сякаш са настъргани, но вие ако желаете, също може да си ги накълцате на ситно.
Яйцето се настъргва на едро ренде, а рибата тон се отцежда от мазнината в консервата.
Всички продукти за апетитната разядка се смесват в купата с майонезата и крема сиренето и към тях се изстисква сокът на половин сочен лимон. Разбърква се добре и се доовкусява с още лимонов сок при нужда. Сол не се слага, не е необходима, но ако вие желаете, си добавете.
Разядката с рулца от раци и риба тон се сервира в малки купички, поръсена със хубав зехтин и гарнирана с филийки пресен хляб.
Вкусотия!