Начин на приготвяне
Спагети с риба тон и рулца от раци, които може да сервирате с бяло вино и да се насладите на всяка хапка.
Спагетите се сваряват във вряла подсолена вода. Докато спагетите се сваряват се подготвя краставицата, която трябва да е обелена и нарязана на ситри кубчета.
В купа се поставят нарязаните парченца краставица, прибавя се цялата консерва от риба тон заедно с течността.
Рулцата от раци за пастата се нарязват на дебели колелца. Всичко се разбърква, подправя се с черен пипер и девисил. Нарязва се на ситно копър.
Спагетите след сваряването се отцеждат и смесват към плънката. Всичко се разбърква и разделя на две порции. Поръсва се със ситно нарязан копър. По желание може да се подправи със сол.
Спагетите с риба тон са невероятно вкусни.