Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Спагети с риба тон и рулца от раци

Спагети с риба тон и рулца от раци

Мина ДимитроваМина Димитрова
Мастър Шеф
5576k2k6
Спагети с риба тон и рулца от раци
Снимка: Мина Димитрова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Спагети с риба тон и рулца от раци, които може да сервирате с бяло вино и да се насладите на всяка хапка."

Необходими Продукти

  • спагети - 120 г
  • риба тон - 1 консерва, в собствен сос
  • рулца от раци - 120 г
  • черен пипер
  • копър - няколко стръка
  • краставици - 1 бр. малка
  • девесил
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Спагети с риба тон и рулца от раци, които може да сервирате с бяло вино и да се насладите на всяка хапка.

Спагетите се сваряват във вряла подсолена вода. Докато спагетите се сваряват се подготвя краставицата, която трябва да е обелена и нарязана на ситри кубчета.

В купа се поставят нарязаните парченца краставица, прибавя се цялата консерва от риба тон заедно с течността.

Рулцата от раци за пастата се нарязват на дебели колелца. Всичко се разбърква, подправя се с черен пипер и девисил. Нарязва се на ситно копър.

Спагетите след сваряването се отцеждат и смесват към плънката. Всичко се разбърква и разделя на две порции. Поръсва се със ситно нарязан копър. По желание може да се подправи със сол.

Спагетите с риба тон са невероятно вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: