Скариди с масло и чесън

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
769
852
2k
19/01/2014
"Класически скариди с масло и чесън за ценителите на морските деликатеси"
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо45 867
  • Преглеждания за месеца342
  • Преглеждания за седмицата342
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете скаридите. Загрейте зехтина и запържете чесъна, като бъркате докато омекне.

Прибавяте скаридите и запържвате, докато започнат да си променят цвета и станат почти готови. След това добавяте маслото и лимоновия сок, докато скаридите станат напълно готови.

Изваждате ги и ги овалвате в ситно нарязания магданоз.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар