Начин на приготвяне
Разстиламе бутер тестото и поставяме кренвиршите в средата - четири един до друг, а останалите четири отгоре, отново един до друг.
След това ги намазваме с горчица отгоре и върху нея слагаме сиренето. Следващият слой е от нарязаните краставички. За финал слагаме хрупкав печен лук.
Нарязваме стърчащото бутер тесто диагонално от двете страни на еднакво разстояние, така че да се образуват ленти.
Сгъваме лентите тесто последователно върху плънката - една отляво и една отдясно, така че да се образува плетеница.
В двата края прищипваме тестото добре. Намазваме хотдога отгоре с разбитото яйце и поръсваме с още лук.
Печем в предварително загрята фурна на 190 градуса за 20 минути.
Хот-дог рулото в бутер тесто е много вкусно.
Коментари