Начин на приготвяне
Смесват се гъбите, царевицата, маслините и лютеницата. Добавя се и кашкавалът и се разбърква.
Тестото леко се разточва (да не са толкова дълбоки линиите, където е било сгънато, за да не се скъса). Поставя се с дългата страна към Вас.
В средата, между двете широки части, напреки на тях, се поставя сместа в широка лента, но не се разстила по цялото тесто и пред и зад нея трябва да има част от тестото.
По дължината на сместа се поставят парченцата топено сирене.
Тестото от двете страни на сместа се разрязва настрани на лентички. В четирите ъгъла остават правоъгълници тесто - премахват се.
Завиването на рулото започва с частта от тестото, която е пред сместа. След това с лентичките се продължава да се завива сместа, като се кръстосват. Преди последната лентичка се затваря задната част от тестото и лентичката я затиска отгоре. Рулото се намазва с един жълтък и се поръсва със сусам.
В тава се слага хартия за печене и се поставя рулото (трябва да сте внимателни, защото може да се разпадне при преместването). Пече се на 170 градуса до порозовяване и изпичане на тестото.
* Правоъгълниците, които остават от тестото, ги правя на обикновени бутерки с кашкавал и ги опичам заедно с рулото.