Начин на приготвяне
Смесете в съд зехтина, ситно нарязания босилек и смачкания чесън.
Опечете пържолите нарязани с дебелина 5 см. , като ги обърнете само веднъж.
Разрежете франзелата на две по дължина. Изсипете равномерно босилекова смес върху половинките на франзелата. Останалата смес разпределете върху доматите които са нарязани по на 6 парчета.
Пет минути преди пържолите да са готови сложете хляба, и доматите с намазаните със зехтин страни надолу да се пекат по за 2 - 3 мин. Обърнете и ги поръсете с настъргания кашкавал. Продължете да печете, докато хлябът стане златистокафяв, а доматите са само затоплени.
Нарежете изпечените половинки от франзелата диагонално.
Поставете доматите върху пържолите и поднесете.