Начин на приготвяне
В тефлонов тиган запечатваме свинския врат от всички страни за по около 2 мин.
След като сме запечатали месото, придърпваме в единия край на тигана и добавяме маслото, чесъна и подправките.
Поливаме месото от всички страни за 2 мин.
Изваждаме и овиваме стегнато в хартия за печене и алуминиево фолио.
Печем първо на 200°C За 1 час и намаляме на 120°Cза 7 часа
За картофите соте:
Сваряваме картофите до полуготовност, слагаме в тиган с олио и добавяме маслото.
Пържим до златисто от всички страни и добавяме подправките.
Поднасяме свинското печено с зелена пролетна салата
Гответе с любов.
Добър Апетит с моето свинско печено с картофи соте и зелена салата :)