Начин на приготвяне
Нарежете пилешките гърди на тънки, продълговати парчета. Добре ги посолете и ги поръсете с малко черен пипер.
Разбъркайте горчицата, лимоновия сок, соевия сос, зехтина с червения пипер и намажете обилно пилешкото.
Оставете да се овкусява за около 30 минути. След това го изпечете в подмазнена тава под фолио за 20-30 минути. Оставете напълно да изстине.
През това време сварете картофите, изстудете ги под течаща вода и след като изстинат ги нарежете на кубчета. В голяма купа накъсайте марулята и добавете скълцаните лук и чесън.
Сипете картофите и овкусете с малко сол, черен пипер, риган и 2 щипки червен пипер. Полейте със струйка зехтин и оцет и разбъркайте леко.
Отгоре разпределете пилешкото месо и поднесете.