Начин на приготвяне
Ситно нарязаните лук и чесън се запържват с олиото за няколко минути, добавих настъргания морков и ситно нарязаните на кубчета картофи.
Оставих да се задушат за 5 минути, добавих предварително отпененото и нарязано на малки парчета пилешко месо.
Долях топла вода и подправих с изброените подправки без магданоза.
Оставих да се сготвят продуктите, добавих фиде и оставих да ври за още 5 минути.
Застроих полезната пилешка супа с разбитите жълтъци и киселото, като предварително темперирах (гребнах 1-2 черпака от горещата супа и я сложих към яйцата с кисело мляко, разбърках, за да се изравнят температурите на двете смеси).
Поръсих пилешката супа за здрав стомах с магданоз.
Бон Апети!