Веяна скумрия с лук и лимон

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
314
10
37
31/01/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 475
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • скумрия - 1 бр., веяна (студено пушена)
  • лук - 1 - 2 глави
  • лимони - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете, обезкостете и филетирайтe рибата, като обелите и кожата. Нарежете филетата напречно, на много тънки парчета.

Наредете филенцата в кръгла чиния, така че да се застъпват. Наръсете с лимонов сок и едро нарязан лук.

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар