Бисквитена торта с белтъци

даринадарина
Новак
114
Бисквитена торта с белтъци1 / 2
08/02/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • бисквити - 1 пакет Закуска
  • какао
  • прясно мляко - 400 мл
  • пудинг - 1 бр. на д - р. Йоткер без варене
  • ванилия
  • сметана - 200 мл сладка за разбиване
  • орехи - смлени
  • белтъци - 2 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме крема на д-р. Йоткре с прясното мляко. В отделен съд разбиваме сметаната на сняг. Смесваме ги леко, като бъркаме с бъркалка. В друг съд натрошаваме бисвитите на едри перчета и към тях сипваме сместа и леко бъркаме.

Слагаме прозрачно фолио на дъното на формата за да може после лесно да се отдели тортата. Изсипваме сместа във формата и оставяме в хладилника за около 6 часа.

Аз я оставям за следващия ден. После изваждаме тортата в поднос или чиния. Отстрани наръсваме с орехите - да стане като кант. Отгоре украсяваме според фантазията с разбити със захар белтъци на сняг.

Бон апети!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: