gotvach.bg»Рецепти»Риба»Плакия»Калкан плакия

Калкан плакия

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
31437542k
Калкан плакия1 / 2
09/02/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се нарязва на парчета. Лукът се задушава в мазнина и се наръсва с брашно.

Лучената кашичка се разрежда с 1 ч.ч. вода, след което се слага рибата.

Добавят се скилидки чесън, сол, нарязан магданоз, галета и резенчета лимон.

Съдът се затваря с похлупак и ястието се пече около 50 минути на 170 градуса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: