Запечен сафрид по руски

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
102
5
37
20/02/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 656
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте почистената риба и я нарежете на едри късове.

Обелете картофите и ги надробете. Разбийте яйцата с млякото и маслото.

В намаслена тавичка сложете рибата, покрийте я с картофите и наръсете с подправките.

Отгоре излейте яйчената смес. Печете в силна фурна до златист цвят.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар