Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Зеленчукова супа»Супа от смесени зеленчуци

Супа от смесени зеленчуци

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6302k
Супа от смесени зеленчуци2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • лук - 1 стрък, праз, на тънки кръгчета
  • копър - 3 стръка, див
  • зехтин - 6 с.л.
  • зеленчуци - 250 г (смесени - ряпа, спанак, къдраво зеле, цвекло), на тънко
  • боб - 400 г, от консерва
  • бульон - 2 ч.ч. (500 мл), зеленчуков
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • хляб - 6 филии
  • пармезан - 1/2 ч.ч. (60 г)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Празът и резенето се запържва в половината от зехтина.

Добавят се всички зеленчуци около 10 мин.

Добавя се бобът и водата и се осолява и поръсва с черния пипер.

Поръсен със зехтин хляб се слага в купички и се заливат със супата.

Най-отгоре се прибавя пармезанът.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: