Печени чушки с мед и бадеми

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
1k
4k
22
17k
28/06/2009
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 702
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките се обелват и се нарязват на неголеми парчета.

В тигана се загряват 4 с. л. зехтин. Добавят се тънките филийки чесън. Около 4 мин. на много бавен огън се пържи чесъна.

Отстранява се от котлона. Добавят се бадемите, меда, оцета и магданоза. Омесва се добре. С така приготвената смес се заливат чушките.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар