Аспержи с пармезан и кашкавал

Марина НордМарина НордНовак1219
24/03/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 912
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Аспержите се обелват, връзват на снопчета и се сваряват в млякото и малко подсолена вода.

Отцеждат се и се развързват. Напръскват се с лимонов сок. Поливат се с разтопеното масло и се поръсват с пармезана и кашкавала.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар