Яйчен пастет

Яйчен пастет1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
7 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
17 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • яйца - 5 - 6 бр.
  • сирене - 350 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо сварявате яйцата и след това обелвате. Отделяте жълтъците в отделен съд и поставяте в него и сиренето.

Смачквате ги на хомогенна смес, като добавяте подправки по избор. Накрая поставяте на мястото на жълтъците в белтъците по една две супени лъжици, така че да се надига и е готово за хапване.

По желание може да шприцовате сместа в белтъците, за да станат яйцата по-привлекателни на външен вид.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: