Начин на приготвяне
Бананите мачкаме на пюре и смесваме много добре със захарта, кокосовото масло, млякото, яйцето и ванилията.
В отделен съд смесваме брашното, содата, солта, какаото и половината от шоколадовия чипс.
Ако нямате шоколадов чипс, вземете 100 г шоколад, разтопете го на парна баня и върху хартия за печене с помоща на лъжица направете малки капчици, замразете ги за 5-10 минути и готово.
Смесваме двете смеси хубаво и изсипваме всичко в намазнен предварително подходящ съд за печене.
Печем в предварително загрята на 170 градуса фурна за 20-30 минути.
Проверете с клечка за зъби дали е готово, ако краят на клечката излезе чист, значи браунито е готово. Ако е мокра, преместете тавичката една идея по надолу и продължете да печете до готовност.
След като е готов шоколадовият сладкиш, поръсете с останалата част от шоколафовия чипс.
Браунито с банан и какао е готово.