Топчета от треска с маслини

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак315
06/04/2014
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции40
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо289
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оставете рибата под течаща вода, за да се измие солта, след това я поставете в купа и я залейте със студена вода. Оставете да престои 1 около 8-10 часа в хладилника, покрита, като сменяте 3-4 пъти водата.

Прецедете рибата и я поставете в тенджера и я залейте със студена вода. Оставете да заври, но не я покривайте. Намалете и оставете да къкри 5 минути. Прецедете отново, почистете кожата и костите на рибата и я нарежете на филета.

Сварете картофите и ги направете на пюре. През това време загрейте олиото в тиган и запържете лука и чесъна, докато лукът омекне.

Смесете рибата с лука и чесъна, магданоза, маслините и яйцето с картофите.

Направете сместа на топчета с помощта на супена лъжица и ги оставете за 30 мин. в хладилник.

Загрейте олиото в средно дълбок тиган и изпържете топчетата, докато станат кафеви. След пърженето ги поставяйте върху хартия.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар