Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Колбаси»Наденица чоризо с нахут и бяло вино

Наденица чоризо с нахут и бяло вино

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k
Наденица чоризо с нахут и бяло вино2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
25 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • зехтин - 1 с.л.
  • лук - 1 малка глава
  • чесън - 2 скилидки
  • чоризо - 2 бр. наденица
  • чушки - 1 бр. червена
  • нахут - 400 г от консерва
  • червен пипер - ½ ч.л.
  • бяло вино - 60 мл. сухо
  • бульон - 80 мл. пилешки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина в тиган и запържете лука, чесъна и наденицата и бъркайте до златисто.

Добавете чушката, нахута и червения пипер.

Накрая прибавете виното и бульона и оставете да къкри, докато течността остане наполовина.

Подправете на вкус.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: