Начин на приготвяне
Бобът и царевицата се изцеждат.
Приготвя се чеснов сос. В купа се слагат майонезата и киселото мляко. Чесънът се обелва и пресира. Добавя се при млечните продукти с малко сол. Разбърква се добре.
В тиган се слага малко олио да загрее. Яйцата се изпържват по желание. Ако са по-рохки ще има допълнителен сос от жълтъка.
Използва се същия тиган за пилешките хапки. Ако е необходимо, се добавя още олио да загрее.
Пилешките хапки се изпържват.
Сглобява се свежото бурито. В две чинии се разполагат тортилите.
Поръсват се с малко чеснов сос. Върху двете питки се разпределят бобът и царевицата.
Доматът се измива и нарязва на кубченца. Те се разпределят върху останалите продукти.
Добавят се по 3 пилешки хапки. Отново се поръсва с чесновия сос. Добавят се яйцата.
По желание може да се добавят и други сосове. Свежото бурито с яйце и пилешки хапки е готово за похапване!