Начин на приготвяне
Филийките се намазват с горчица от едната страна.
Върху две от тях се нареждат слайс или тънки резенчета свинско филе или друг колбас по желание, слайс гауда, тънки шайби домат, нарязана на шайби моцарела.
Отгоре се поставя втора филия хляб с намазаната с горчица страна.
Слепеният сандвич се притиска, намазва се с краве масло, първо, от едната страна слагаме върху нагрята плоча.
Притиска се с помощта на шпатула.
Щом се зачерви отдолу, се намазва горната страна с краве масло и се обръща, за да се запече и от другата страна.
Когато сирената омекнат и започнат да се разтичат, сандвичът със свинско е готов.
Стават за закуска, за из път или когато огладнеете тези апетитни сандвичи на плоча.