Начин на приготвяне
Измийте свинското бонфиле, след което смесете всички описани продукти за маринатата за свинско в купа и ги разбъркайте добре.
Поставете месото в купата с готовата марината и го оставете да престои така едно денонощие в хладилник, покрито с фолио.
Преди да изпечете свинското, го сложете в алуминиево фолио заедно с маринатата. Увийте цялото месо с фолиото и го сложете така в еър фрайъра.
(При мене бяха необходими около 45-50 минути на 200°C, за да се изпече добре месото и да не остане сурово). На двадесетата минута (или около средата на времето за печене) обърнете месото (всеки еър фрайър пече различно).
Наблюдавайте процеса на печене периодично (ако е необходимо, 3 минути преди да изтече цялото време за печене, запечете месото, без да е покрито отгоре с фолио до златист загар).
Извадете месото заедно с фолиото, отделете останалата марината. Завийте свинското печено отново във фолиото и го оставете така, докато направите соса.
Направете сос от останалата след печенето марината, маслото, брашното и виното.
Сложете необходимите продукти в касерола на умерено силен котлон и разбъркайте добре до получаването хомогенна смес.
Поднесете свинско бонфиле със сос в еър фрайър, нарязано на шайби, залейте със соса и изберете подходяща гарнитура (в случая пържени картофи).
Да Ви е сладко!
Коментари