Gotvach.bg»Рецепти»Закуски и печива»Лаваш с шоколад и банани

Лаваш с шоколад и банани

Мина ДимитроваМина Димитрова
Мастър Шеф
5596k2k6
Лаваш с шоколад и банани
Снимка: Мина Димитрова
3 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
Порции
1
"Малките ви калпазани ще имат енергия за още много пакости, ако им направите този лаваш с шоколад и банани"

Необходими Продукти

  • лаваш - 1 бр.
  • течен шоколад - 2 с.л.
  • банани - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лавашът се разрязва до средата на кръга от единия край, за да може да се по-лесно да се сгъне.

Разделете мислено на четири и редувайте четирите визуално образувани страни от продуктите течен шоколад и парчета банан.

Сгънете на три пъти лаваша така и запечете в ер фраеър, грил тиган или на грил, докато лавашът стане хрупкав.

Пече се на 180 °C за 3-4 минути.

При сервиране лавашът с шоколад и банани може да се разреже на две.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: