Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пастет»Пастет от скумрия

Пастет от скумрия

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Пастет от скумрия1 / 2
20/03/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • скумрия - 1 бр. (пушена)
  • лимони - 2 бр.
  • олио - 2 с.л.
  • лук - 1 глава
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се измива със студена вода и внимателно се отделя тялото от главата и опашката.

Изчистват се костите и кожата и месото се разбива с миксер, като се прибавя по малко от сока на един лимон и олиото.

Полученият пастет се украсява с лук на колелца и с резенчета лимон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: