Начин на приготвяне
Пържолите се начукват и се овкусяват с червен и черен пипер сол и олио.
Зелето се нарязва на дребно и се разстила в тавата за печене.
Посолява се, поръсва се с червен и черен пипер и се полива с олио.
Лукът се нарязва на кръгчета и се подрежда върху нарязаното зеле. Тук се нарязват и скилидки те чесън.
И така върху лука се подреждат овкусените пържоли. Поливат се с бирата.
Покриват се с фолио и се пекат във загрята фурна на 200 градуса около час. Маха се фолиото и се запичат за цвят за кратко, за да не станат сухи.
Поднасяме готовите пържоли със зелето от тавата.
Хапваме, докато ястието е още топло.
Крехки пържоли с прясно зеле и лук е комбинация, която никога не омръзва.
Коментари