Запеканка от пене, сьомга и броколи

Maria  TonchevaMaria TonchevaНовак6301
18/03/2014
"Райски вкус и аромат, събран в една чиния - вкус, който ще ви отнесе на седмото небе "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 026
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното се запържва до порозовяване в загрятото масло. Прибавя се прясното мляко, сол на вкус, черен пипер и се бърка непрекъснато до получаването на гладък и гъст сос.

Сваля се от огъня, добавя се босилекът и натрошено козе сирене. Пастата се вари според указанията на опаковката, като в последните 5 минути от варенето им се добавят броколите.

Филетата от сьомгата се разрязват на 2 части и се покрива дъното на формата за печене. Изсипват се пастата и броколите, полива се със соса.

Ястието се поръсва с Пармезана и се запича в предварително загрята фурна до пълна готовност.

Рейтинг

5 2
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар