Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Спагети с яйца, наденица и лук

Спагети с яйца, наденица и лук

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6302k
Спагети с яйца, наденица и лук2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • спагети - 250 г
  • чесън - 3 скилидки
  • лук - 1 връзка, зелен
  • домати - 400 г, белени
  • наденица - 250 г
  • зехтин - 3 с.л.
  • пармезан - 200 г
  • яйца - 6 бр.
  • вода - 6 с.л., газирана
  • босилек - на вкус
  • червен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наденицата се запържва в зехтина. Прибавя се чесънът и лукът, след като омекнат се добавят доматите. Задушават се около 4 мин.

Спагетите се варят според указанията на опаковката. Отцеждат се и се добавят при готовия вече сос.

Пармезанът, газираната вода се разбъркват. Поръсва се със сол, черен пипер, добавя се босилека. Разбърква се внимателно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: