Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Пържена наденица с яйца

Пържена наденица с яйца

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Пържена наденица с яйца1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
2
"Универсално ястие, което се приготвя бързо и лесно и е подходящо за всяко хапване"

Необходими Продукти

  • колбас - 2 парчета наденица
  • яйца - 6 бр.
  • масло - 2 с.л.
  • червен пипер
  • черен пипер
  • чубрица
  • сминдух
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наденицата се обелва и се реже на кръгчета. В дълбок тиган се налива масло и когато то се сгорещи, в съда се слага и нарязваният колбас.

Позапържете наденицата от всички страни, като внимавате да не загори.

Междувременно в друг съд счупете яйцата и ги разбийте. Прибавете ги към наденицата и бъркайте, за да не се получат бучици.

Щом яйцата също се сготвят, добавете подправките и отстранете от огъня.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Илияна Димова
Илияна Димова
Чудесна идея ! Много вкусно ястие !
18.01.2016 09:00