Смокинов сос с розмарин

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
1k
4k
31
17k
14/07/2009
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 066
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смокините и розмаринът (пресни листенца) се нарязват на ситно.

Всички съставки се поставят в тиган и се варят под капак около 20 минути.

Капакът се маха и сосът се разбърква до изпаряване на течността и сгъстяване.

След като изстине съдържанието се пасира.

Сервира се на стайна температура намазано върху бисквити, сухар или бишкоти и се поднася с вино или шампанско.

Стъклена купичка диаметър 6 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стъклена купичка диаметър 6 см
1.36 лв.
Виж ››

Лесни за употреба и много практични стъклени купички, подходящи за сосове, кремчета, ядки или др.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар