Пастички с фета

22/05/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо476
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително загрявате фурната на 190 градуса. Смесвате сиренето фета, индийското орехче, подправките и овкусявате.

С помощта на четка намажете с мазнина една кора, сложете втора върху нея и също я намаслете. След това ги разрежете наполовина, за да се получи кора с размери 30х9см. Сложете 1 ч.л. от сместа на края на едната половина, подвийте ъглите, за да я затворите и я загънете във формата на цигара.

Намажете края с малко масло или зехтин, за да се запечата и я поставете върху незалепваща хартия за печене. Повторете процедурата с останалите кори. Накрая ги намажете допълнително с мазнина и ги запечете за 20 минути, докато станат златисти и хрупкави. Поднесете ги охладени.

Рейтинг

5 2
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар