Начин на приготвяне
За корите:
Разбиваме с миксер заедно белтъците и пудрата захар, за да станат на пяна. След това добавяме ситно смлените орехи и разбъркваме внимателно с лъжица. Печем блата за нашите вкусни пастички в тава за около 8 минути на 180°C.
За крема:
В купичка слагаме жълтъците и пудрата захар и оставяме да се загреят на водна баня, докато се получи пяна. След това добавяме какаото и маслото. Бъркаме в продължение на няколко минути, за да се смесят добре всички продукти. Оставяме какаовия крем да изстине и намазваме корите.
За глазурата:
На котлона слагаме друга купичка със захарта и водата. След като се сгъсти сместа, добавяме шоколада. Готовата шоколадова глазура директно изсипваме върху крема.
Вие решавате на колко етажа да бъдат вашите пастички Гараш.
Да ви е сладко!
Източник: Cahide Mert - Кулинарна мрежа