Холодец

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Холодец
Снимка: Ники
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
270 мин.
Общо
310 мин.
Порции
5
"Холодец в рецепта за любителите на пача, която не бива да изпускате"

Необходими Продукти

  • свински крачета - 2 бр.
  • свински джолан - 1 бр.
  • телешко месо - 300 г
  • пуешко бутче - 1 бр.
  • сол
  • черен пипер зърна
  • дафинов лист
  • чесън
  • лук
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти се почистват добре и се измиват под течаща вода.

Поставяме продуктите в дълбока тенджера и заливаме с вода.

Варим на слаб огън около 5 часа. След това оставяме да се охлади и обезкостяваме свинския джолан, бутчето и свинките крачета.

Телешкота месо накъсваме.

В дълбоки съдове поставяме месото и овкусяваме със сол, дафинов лист, зърна черен пипер, няразан на ситно лук, чесън.

Заливаме с бульона, в който сме варили, разбъркваме и оставяме да се охлади Холодецът.

Това е една уникално вкусна домашна пача.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: