Греяно Банско Вино

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
03/02/2012
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2-3 чаши
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 264
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагате подправките в съда с виното и варите на силен котлон докато кипне, след като кипне отстранете виното от котлона и разтворете вътре захарта. Ако сложите захарта предварително, тя ще се карамелизира и виното ще нагарча.

Преди да сервирате изваждате подправките.

По желание можете да сложите малко черен пипер, който ще ви загрее допълнително.

Парчета ябълка, добавени в каната с готовото вино придават чудесен вкус.

Рейтинг

5 2
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар