Gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Задушено брюкселско зеле в мултикукър

Задушено брюкселско зеле в мултикукър

ЛюдмилаЛюдмила
Иноватор
5846k1k5
Задушено брюкселско зеле в мултикукър
Снимка: Людмила
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Може да се хапне брюкселското зеле така за лека вечеря или пък да бъде вкусна гарнитура към всякакво месо."

Необходими Продукти

  • брюкселско зеле - 500 г бейби
  • зехтин - 2 с.л
  • сол
  • чесън - 1 скилидка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За това задушено брюкселско зеле в мултикукър почиствам зелето, измивам и хубаво го подсушавам. Не искам да го варя, а да го задуша в малко зехтин.

Използвам домакинска хартия за подсушаване.

Когато е готово, го слагам в купата на уреда и добавям зехтин, сол и нарязана на ситно скилидка чесън или количество според вкуса ви.

Включвам мултикукъра на програма за зеленчуци и съвсем скоро е готово.

Може да се хапне брюкселското зеле така за лека вечеря или пък да бъде вкусна гарнитура към всякакво месо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: