Начин на приготвяне
Сварете пилешките гърди до омекване. За да не стават сухи, препоръчвам да ги направите с техниката на поширането - във вода с малко сол, която не трябва да ври на силен огън, за да се сготви месото по-бавно, но да остане сочно и меко.
Извадете пилешкото и го оставете да изстива, докато си приготвите другите продукти за салатата с пиле.
Измийте айсберга и го нарежете на тънки ленти. Почистете и разполовете чери доматчета и накълцайте филетата аншоа.
Може да сложите толкова, колкото ви харесва.
В купичка смесете продуктите за соса или така наречен кремообразен дресинг за салата.
Нарежете изстиналото пилешко филе на едри кубчета и сложете при всичко останало. Разбъркайте всички продукти със соса и поднесете бързата у вкусна салата с пиле - а ла Салата Цезар.
Добър апетит!