Кето пълнени гъби

Росица ПетроваРосица Петрова
Гуру
8209k5k5k9
Кето пълнени гъби
Снимка: Росица Петрова
1 / 5
28/05/2023
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2
"Любимите пълнени гъбки, които няма да нарушат вашия кето режим."

Необходими Продукти

  • гъби - 400 г
  • крема сирене - 100 г
  • пушено топено сирене - 100 г
  • кашкавал - 50 г
  • червен лук - 1 глава
  • чесън - 1 скилидка
  • масло - 20 г
  • олио - 2 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • мащерка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете гъбите и премахнете пънчетата им.

Нарежете на ситно малка глава червен лук, скилидка чесън и пънчетата на гъбите.

Нарежете на дребни кубчета пушеното сирене.

Пригответе плънката за пълнените гъби като задушите в загрято масло, смесено с малко олио лука, чесъна и нарязаните пънчета на гъбите.

Щом лука омекне премахнете съда от котлона и прибавете крема сиренето, топеното сирене, сол, черен пипер и мащерка.

Разбъркайте и с тази смес напълнете гъбите.

Поставете по парче кашкавал върху плънката и наредете гъбите с кашкавал в подмазана с олио тавичка.

Сложете пълнените гъби да се пекат в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 20 минути, докато се запекат.

Кето пълнени гъби сервирайте с кето салата или кето разядка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: