Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Винегрет с три вида месо

Винегрет с три вида месо

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Винегрет с три вида месо1 / 2
06/08/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • пуешко месо - 100 г
  • пилешко месо - 100 г
  • телешко месо - 100 г
  • червено цвекло - 1 глава
  • кисели краставички - 1 бр.
  • яйца - 2 бр. (твърдо сварени)
  • картофи - 6 бр. (сварени)
  • каперси - 2 с.л.
  • боб - 1/2 ч.ч. (сварен)
  • оцет - 20 мл
  • олио - 4 с.л.
  • горчица - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се сварява и се реже на ситно. Цвеклото се сварява, обелва се и се реже на ситно.

Киселата краставичка се реже на ситно и се смесва с цвеклото и месото.

Картофите се нарязват на едро и се добавят към месната смес.

Каперсите и зрелият фасул се добавят към сместа. Заливат се със смес от олио, оцет и горчица.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: