Начин на приготвяне
В купа смесете яйцата, подсладителя и прясно изцедения лимонов сок и разбъркайте с телена бъркалка.
Сложете купата на водна баня и загрейте яйчената смес, като бъркате непрекъснато (около 15 минути).
Когато сместа се сгъсти, свалете я от котлона и оставете лимоновият крем да се охлади напълно (покрийте я със стреч фолио).
През това време разстелете бутер тестото и го нарежете на правоъгълници.
Подредете половината от тях в тава, покрита с хартия за печене, намажете ги с прясното мляко и поставете отгоре останалите правоъгълници. Намажете ги с млякото и печете всички бутерки в предварително загрята на 200°C фурна до получаването на златист цвят.
Разбийте мекото краве масло с помощта на миксер, добавете го към яйчената смес и разбийте до получаването на еднороден крем.
Сипете лимоновия крем в пош и приберете в хладилник за 15 минути.
Разрежете изстиналите правоъгълници от бутер тестото на две и шприцовайте лимоновия крем върху долната част на всеки правоъгълник.
Върху крема поставете горната част и поръсете с пудра захар кремките.
Бутер кремките с лимонов крем са готови.