Начин на приготвяне
Пригответе крема, като поставите на умерен огън прясното мляко със захарта, канелата и кората от лимон.
Разбийте жълтъците с нишестето и ако сместа ви се види гъста сипете мъничко мляко.
Намалете огъня, извадете канелата и лимонената кора и налейте жълтъчената смес при млякото, бъркайки до сгъстяване.
Готовото кремче оставете да се поохлади, разбивайки с телена бъркалка от време на време, за да не хваща коричка.
Пуснете фурната да загрява до температура посочена от производителя на пакета бутер тесто. През това време изрежете кръгчета от него с диаметър около 8 см. Ако формичката, с която изрязвате, е леко къдрава, кремките биха станали още по-красиви.
Върху кръгче разстилайте от кремчето, без да стигате съвсем до ръбовете, а отгоре захлупвайте с друго кръгче. Кремът ще залепи двете половинки, но все пак притиснете леко краищата.
Намажете повърхността на всяка кремка с мед и поръсете с филирани бадеми. От тях може да сложите и във вътрешността, при крема, ако желаете.
Изпечете според указанията, обикновено 15 минути са достатъчни.
Да ви е сладко!