Пилешки пастет

Пилешки пастет

EfrosiaEfrosia
Джедай
9414k1014k
Пилешки пастет1 / 2
15/06/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене80 мин.
Общо110 мин.
"Как да вземеш някоя консерва от магазина, когато пилешкият пастет се приготвя толкова лесно и е толкова вкусен"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете пилето да се свари, отцедете и оставете да изстине.

Отделете месото от костите, ако е необходимо и го смелете два пъти в машинка за месо, заедно с яйцата.

Разбийте маслото добре и го прибавете заедно с 2 с. л. от студения бульон, в който е варено пилето.

Овкусете с подправките и чубрицата.

Разбъркайте пастета и поднесете намазан върху филийка хляб.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: