Амюз буш

редакция:
ЛюдмилаЛюдмила
Иноватор
5846k1k5
Амюз буш
Снимка: Людмила
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Амюз буш е френски термин, който буквално се превежда като забавляващ устата. Това е малко ястие, ордьовр или предварително предястие"

Необходими Продукти

  • красавици - 1
  • чери домати - 3
  • козе сирене - 50 г
  • зехтин - 1 с.л.
  • босилек - 1/2 ч.л. сух
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте красавица, подсушете и с помощта на белачка за картофи направете ленти.

Във всяка лента краставица сложете бучка козе сирене, овкусено с подправки по ваш избор, и малко зехтин, може да ползвате и крема сирене.

Навийте всеки резен и отгоре сложете резен чери домати, закрепете с клечка за зъби.

И малко история.

Амюз буш е френски термин, който буквално се превежда като „забавляващ устата“.

Това е малко ястие, ордьовър или предварително предястие, което се сервира преди основното ви ястие.

Обикновено се консумира в рамките на една или две хапки и е предназначено, за да започнете вечерята си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: