Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Хапки»Амюз буш за гости

Амюз буш за гости

Вероника МихайловаВероника Михайлова
Иноватор
2002k4113
Амюз буш за гости
Снимка: Вероника Михайлова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
6
"Разликата с амюз буш с бейби моцарелата е, че се използва извита на дъга лента от краставица, в която трябва да сложите сиренето."

Необходими Продукти

  • краставици - 1 бр.
  • пушено пуешко филе - 200 г
  • маслини - 100 г без костилки
  • бейби моцарела - 80 г
  • репички - 1 връзка
  • соев сос - 1 с.л.
  • марули - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре зеленчуците си и ги подсушете. Накъсайте марулята на малки късове.

За всяка вкусна хапка е нужно да нарежете продуктите на приблизително еднакви парчета, за да имат естетичен вид.

Ще са ви необходими клечки, които да държат вашия амюз буш цял. За целта, първо, си пригответе основата, аз използвах краставици и репички, нарязани на кръгчета, но вие, разбира се, може да изберете друга форма.

След това филето нарежете на ленти, които завийте на руло, а най-отгоре - маслини без костилки.

Разликата с амюз буш с бейби моцарелата е, че се използва извита на дъга лента от краставица, в която трябва да сложите сиренето.

Отгоре по желание може да залеете празничното предястие с малко соев сос.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
57
40
30
20
10
Дай твоята оценка: