Начин на приготвяне
Измийте добре зеленчуците си и ги подсушете. Накъсайте марулята на малки късове.
За всяка вкусна хапка е нужно да нарежете продуктите на приблизително еднакви парчета, за да имат естетичен вид.
Ще са ви необходими клечки, които да държат вашия амюз буш цял. За целта, първо, си пригответе основата, аз използвах краставици и репички, нарязани на кръгчета, но вие, разбира се, може да изберете друга форма.
След това филето нарежете на ленти, които завийте на руло, а най-отгоре - маслини без костилки.
Разликата с амюз буш с бейби моцарелата е, че се използва извита на дъга лента от краставица, в която трябва да сложите сиренето.
Отгоре по желание може да залеете празничното предястие с малко соев сос.